ΕΛΛΑΔΑ

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Νέο χειρουργείο για τον πατέρα που χαροπαλεύει

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Νέο χειρουργείο για τον πατέρα που χαροπαλεύει

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 47χρονος πατέρας από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Εθνικό Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος υποβλήθηκε σήμερα σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποια ορθοπεδικά τραύματα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα του τοποθετήσουν νάρθηκα στον αυχένα καθώς το κάταγμα που έχει υποστεί στο συγκεκριμένο σημείο, δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργείο.

Η 15χρονη κόρη της οικογένειας, η Χριστίνα, υποβλήθηκε την Τετάρτη (10/01) σε επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να καυτηριάσουν ένα αγγείο και να σταματήσουν την αιμορραγία.

Η 15χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti.gr έμαθε την τραγική αλήθεια μόλις πριν λίγες ώρες και από τότε δεν έχει σταματήσει να ζητάει τη μητέρα της και την αδελφή της και γι'αυτό το λόγο, ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Στο νοσοκομείο, μάλιστα, η μία από τις δύο γιαγιάδες της οικογένειας για να βρίσκεται στο πλευρό της μικρής Χριστίνας.

Η 19χρονη Μαίρη και η 41χρονη μητέρα της που χάθηκαν από το φριχτό αυτό τροχαίο, θα κηδευτούν την Παρασκευή (12/1) στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου.

Σχετικές ειδήσεις