ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! 30χρονος έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ

Απίστευτο! 30χρονος έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ

Εξασφαλισμένα κέρδη φαίνεται πως είχε σύμφωνα με τον παραπάνω τίτλο ένας 30χρονος, ο οποίος έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ!

Η εν λόγω είδηση φαντάζει απίστευτη και προκαλεί δικαίως μεγάλα ερωτηματικά. Πού βρίσκεται τώρα αυτός ο νεαρός άντρας; Άραγε, πόσα συχνά συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκεται στην… έγκυρη ενημέρωση! Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει παίκτης που να έχει παίξει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στο ΤΖΟΚΕΡ ή το ΛΟΤΤΟ. Δυστυχώς, όμως, ψευδείς αναφορές, όπως η παραπάνω, θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και να αρχίσουν να διαδίδονται με… τρελούς ρυθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, το πρόβλημα με τα fake news είναι μεγάλο και το μοναδικό «όπλο» που έχουμε στη μάχη εναντία στις ψεύτικες ειδήσεις είναι η σωστή πληροφόρηση.

Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα, λοιπόν, με το mathetonopap.gr, την ιστοσελίδα που δημιούργησε ο ΟΠΑΠ προκειμένου να μπορούν να ενημερώνεται σωστά το κοινό για τα παιχνίδια του και τις διαδικασίες που ακολουθούνται, είναι πρακτικά αδύνατο να παίξει κάποιος δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ ή το ΤΖΟΚΕΡ.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του ΤΖΟΚΕΡ, αν κάποιος παίκτης έπαιζε όλους τους μοναδικούς συνδυασμούς του παιχνιδιού, δηλαδή 24.435.180, η αξία του δελτίου θα ήταν 12.217.590 ευρώ, με δεδομένο ότι το κόστος στήλης ανέρχεται σε 0,50 ευρώ! Αντιστοίχως, στο ΛΟΤΤΟ οι μοναδικοί συνδυασμοί είναι 13.983.816 και - κατά συνέπεια - το κόστος του δελτίου θα ήταν… 6.991.908 ευρώ!

Με λίγα λόγια, όπου και αν ψάξετε, δεν θα μπορέσετε να βρείτε τον 30χρονο που «φέρεται» να έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ διότι απλούστατα… δεν υπάρχει. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα διαβάσετε έναν τίτλο ή ένα δημοσίευμα που φαίνεται… πολύ καλό - ή πολύ.. παράξενο - για να είναι αληθινό, φροντίστε να είστε «διαβασμένοι». Η έγκυρη ενημέρωση είναι ο μόνος τρόπος για να μην πέφτουμε συχνά στις «παγίδες» της «μάστιγας» των fake news! Μπορεί να συμβεί με το οτιδήποτε, ακόμη και με το αγαπημένο μας παιχνίδι!