ΕΛΛΑΔΑ

Μεταναστευτικό: «Κόκκινος» συναγερμός στα σύνορα - Το Newsbomb.gr στον Έβρο (pics)

Μεταναστευτικό: «Κόκκινος» συναγερμός στα σύνορα - Το Newsbomb.gr στον Έβρο (pics)

Τεταμένη είναι η κατάσταση για ακόμη μία ημέρα στα ελληνικά σύνορα - Δείτε συγκλονιστικές εικόνες τις οποίες εξασφάλισε το Newsbomb.gr με τις ελληνικές Δυνάμεις να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους περίπου 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στο τελωνειακό πέρασμα των Καστανέων, προσπαθώντας να περάσουν στη χώρα μας.

Κρίσιμες είναι οι ώρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα σε Έβρο και Αιγαίο με δεκάδες χιλιάδες μετανάστες να ωθούνται από την τουρκική κυβέρνηση στη συνοριακή γραμμή προκειμένου να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Το Newsbomb.gr και οι ανταποκριτές του σε Έβρο και Μυτιλήνη καλύπτουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο προσφυγικό.

Συγκλονιστικές εικόνες παρακολουθούμε από το βράδυ της Κυριακής με ομάδες προσφύγων, αλλά κυρίως μεταναστών να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισβάλλουν στην Ελλάδα, τραβώντας συρματοπλέγματα και χρησιμοποιώντας ως ασπίδες λαμαρίνες και κομμάτια από βαρέλια.

Το μεταναστευτικό «κύμα» προς τα ελληνικά σύνορα συνεχίζεται ακάθεκτο, με εκατοντάδες ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες να κατευθύνονται με λεωφορεία προς την Αδριανούπολη για να περάσουν τα σύνορα.

Παρά τα μηνύματα της ελληνικής κυβέρνησης, που από την πρώτη στιγμή έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτραπεί η διέλευση σε κανέναν, η τουρκική προπαγάνδα συνεχίζεται και όλο και περισσότερος κόσμος προσπαθεί να φτάσει στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Βίντεο - ντοκουμέντο - Στρατιώτες έριξαν προειδοποιητικές βολές στον αέρα

Έβρος: Συγκεντρώνεται κόσμος στις Καστανιές - Φωνάζουν «μπράβο πατρίδα» στο στρατό (vids)

Σχετικές ειδήσεις