ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Σάλος στην Ηλεία για σμηνίτες που φέρονται να εξετάστηκαν για τον ιό στο Ρίο

Κοροναϊός: Σάλος στην Ηλεία για σμηνίτες που φέρονται να εξετάστηκαν για τον ιό στο Ρίο

Κοροναϊός στην Ελλάδα:  Όπως μετέδωσε το Μέγκα, σμηνίτες από την Ηλεία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και εξετάστηκαν ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Ως ύποπτα κρούσματα κοροναϊού εξετάστηκαν – σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega - στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου δεκάδες σμηνίτες.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, 52 σμηνίτες από το νομό Ηλείας, εισήχθησαν στο κεντρικό νοσοκομείο αναφοράς στην Αχαΐα, προκειμένου να εξεταστούν εάν είναι θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται ότι οι δύο σμηνίτες είχαν εκδηλώσει συμπτώματα της νόσου. Εντός της ημέρας θα υπάρχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πάντως μέχρι στιγμής η σχετική είδηση δεν επιβεβαιώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν από λίγες ημέρες εξετάστηκαν στην Τρίπολη δύο στρατιώτες, οι οποίοι παρουσίασαν ορισμένα συμπτώματα, και μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Τελικά και τα δύο δείγματα ήταν αρνητικά.

Η είδηση για τους 52 σμηνίτες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από κάποιον επίσημο φορέα.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πρώτος νεκρός στην χώρα ο 66χρονος που νοσηλευόταν στο Ρίο

Κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 66χρονος από την Ηλεία που είχε προσβληθεί από τον ιό Covid-19 και νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη (5/3) στη μονάδα αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Πατρών.

Ο 66χρονος ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας. Στην περίπτωση του 66χρονου συνταξιούχου αρνητικό ρόλο για την επιβάρυνση της υγείας του έπαιξε το γεγονός ότι έπασχε από χρόνιο σοβαρό νόσημα.

Θετική στον ιό είναι και η σύζυγός του, ενώ αρνητικά στο τεστ έχουν βρεθεί τα τρία του παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Τι σημαίνει πανδημία

Σχετικές ειδήσεις