ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πότε θα πάμε στα εξοχικά μας και πότε θα κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα

Κορονοϊός: Πότε θα πάμε στα εξοχικά μας και πότε θα κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Πότε μπορούμε να πάμε στις παραλίες - Τι προβλέπεται για ηλικιωμένους, χωριά και εξοχικά. 

Οι επίσημες απαντήσεις θα δοθούν αύριο(28/04) από τον Πρωθυπουργό. Ωστόσο έχουν ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πληροφορίες σχετικά με το κυβερνητικό σχέδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στις 2 Ιουνίου θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο σε μη οργανωμένες παραλίες, ενώ την άνεση των οργανωμένων παραλιών φαίνεται πως θα την απολαύσουμε μετά τα μέσα Ιουνίου.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομού, από τις 4 Μαΐου επιτρέπεται η μετακίνηση των ηλικιωμένων προς τα χωριά ή τα εξοχικά τους, με την σημαντική προϋπόθεση ότι δεν θα επιστρέψουν για όλο το καλοκαίρι στα αστικά κέντρα. Ενώ από τις 18 του ίδιου μήνα θα επιτρέπεται η μετακίνηση όλων των υπολοίπων.

Ο Στέλιος Πέτσας έδωσε το χρονοδιάγραμμα επιστροφής στην κανονικότητα παραπέμποντας στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 18:00.

«Σκοπός δεν ήταν να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας αλλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς για Πρωτομαγιά: Οι εορτασμοί θα μετατεθούν μια εβδομάδα αργότερα (vid)

Σχετικές ειδήσεις