ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κατέρρευσε από το χιόνι η οροφή της ΛΑΡΚΟ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κατέρρευσε από το χιόνι η οροφή της ΛΑΡΚΟ

Καιρός σήμερα - Κακοκαιρία «Μήδεια» - Όλες οι ειδήσειςΤο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια - Δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων

Εγκλωβισμένοι στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρίσκονταν, το βράδυ της Κυριακής δεκάδες εργαζόμενοι, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση από και προς το εργοστάσιο.

Μάλιστα, κατέρρευσε και ένα μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων.

Παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα. Μηχανήματα προσπάθησαν να ανοίξουν το οδικό δίκτυο για να απεγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 902.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr χθες ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ ήταν χωρίς ηλεκτροδότηση. Επίσης χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ήταν η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη