ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Θήβα: Πέθανε η μητέρα της 16χρονης που «έφυγε» από κορονοϊό

Τραγωδία στην Θήβα: Πέθανε η μητέρα της 16χρονης που «έφυγε» από κορονοϊό

Θρήνος στην οικογένεια των δύο γυναικών και σε ολόκληρη την περιοχή της Θήβας, καθώς σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου κατέληξε, από κορονοϊό και η μητέρα της 16χρονης Μαργαρίτας.

Πάλεψε γενναία με τον κορονοϊό, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από πολλές εβδομάδες στην Εντατική, η μητέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, από την Θήβα, που πέθανε από κορονοϊό στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδελφή της σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. «Τελικά αποφάσισε να πάει να βρει την κόρη της να είναι μαζί, όπως ήταν πάντα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.

Ο πατέρας της κοπέλας και σύζυγος της άτυχης Γεωργίας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 16χρονης, είχε επίσης νοσήσει απο κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Συγκλονίζει ο αδερφός της 16χρονης

Για τον θάνατο του κοριτσιού είχε μιλήσει δημοσίως ο αδελφός της, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση λέγοντας πως αρχικά ήταν αρνητής της πανδημίας, κάνοντας έκκληση σε όλυος να προσέχουν τηρώντας τα μέτρα κατά του ιού. «Όσοι είσαι εναντίον της πανδημίας να το σκεφτούν πολύ καλά… Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις», είχε πει με νόημα.

«Στέρεψαν τα δάκρυά μου. Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για τις συνθήκες του θανάτου της 16χρονης ο αδερφός της είχε πει ότι το κορίτσι εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας, οι γιατροί τής έδωσαν κάποια φάρμακα και ξαφνικά σήμερα το πρωί ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι η κοπέλα κατέληξε. «Της έβαλαν διάφορα φάρμακα, δεν ξέρω τι να πω και σήμερα το πρωί είπαν στον πατέρα μου ότι χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμένα δεν θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία…» έλεγε ο τραγικός πατέρας ο οποίος επίσης νοσηλεύτηκε με κοροναϊό. Ο πατέρας της 16χρονης έχει καταγγείλει πως μια λάθος ιατρική διάγνωση στοίχησε τη ζωή της κόρης του. «Από ιατρικό λάθος έγινε. Είχε κοροναϊό το παιδί και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα. Να ορίστε τα φάρμακα που της έδωσαν για την φαρυγγίτιδα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – «Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Έρχεται «τσουνάμι» - 9.000 κρούσματα μέχρι το Μάιο