ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Κερατσίνι: «Καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα» - Θρήνος για τα 3 παιδιά

Τραγωδία στο Κερατσίνι: «Καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα» - Θρήνος για τα 3 παιδιά

Συγκλονισμένο το Κερατσίνι από το τροχαίο δυστύχημα της Κυριακής στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι με την τέταρτη της παρέας να τραυματίζεται ελαφρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους που είχε κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά έφυγε από το δρόμο στο ύψος του αριθμού 98 της λεωφόρου Σχιστού.

Το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νέους έπεσε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα με την σύγκρουση να είναι τόσο δυνατή ώστε να ξηλώνεται ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νεαρή πού ήταν συνοδηγός γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Φίλοι των τριών νέων επέλεξαν να αποχαιρετίσουν τους τρεις νέους γράφοντας σε μια μπαριέρα τη φράση «καλό ταξίδι Νίκο, Αλέξη, Ιωάννα» με άλλους να αφήνουν στο σημείο του δυστυχήματος μπουκέτα με λουλούδια.

Από την πλευρά της η Τροχαία εξετάζει όλα τα σενάρια για το πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα διαδραματίσουν και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι - Τα σενάρια με λιανεμπόριο, σχολεία, εστίαση