ΕΛΛΑΔΑ

Ναυάγιο στη Μήλο: Σώοι και οι 17 που έπεσαν στη θάλασσα

Ναυάγιο στη Μήλο: Σώοι και οι 17 που έπεσαν στη θάλασσα
Η διάσωση ξεκίνησε άμεσα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Μήλος: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό -Τους έσωσε το Sea Jet 2 

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η επιχείρηση περισυλλογής των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σκάφος που βυθίστηκε στη Μήλο με όλους τους επιβαίνοντες να είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διάσωση ξεκίνησε άμεσα με το επιβατηγό πλοίο Sea Jet 2 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Λιμενικό στο σημείο έσπευσαν ισχυρές ομάδες διάσωσης, τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ιδιωτικό σκάφος, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην περιοχή του ατυχήματος βρέθηκαν επίσης μία λάτζα, δύο αλιευτικά σκάφη και ένα ξύλινο σκάφος το οποίο κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες ξεκινώντας από τη Μήλο, ωστόσο σήμερα δεν είχε κάνει το δρομολόγιο, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκου Κοκκάλα, που μίλησε στην ΕΡΤ, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και ανέφεραν ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Αντίμηλο και τη Φαλκονέρα.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μήλος: Σε εξέλιξη η διάσωση των 17 ναυαγών της θαλαμηγού – Βίντεο - ντοκούμεντο από την επιχείρηση