ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της σε φίλους της

Βιτριόλι δίκη Καρακάντζουλα Παλιοσπύρου μαρτυρίες
Τι αποκαλύπτουν φίλοι της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με φίλους της κατηγορουμένης να αποκαλύπτουν ότι τους είχε γνωστοποιήσεις τις προθέσεις της, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενα της.

Ειδικότερα, ένας 36χρονος άνδρας, φίλος της δράστιδος και μια νεαρή γυναίκα, επιστήθια φίλη της κατηγορουμένης, φέρονται να είναι τα πρόσωπα εκείνα που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 36χρόνου, γνώριζαν τις κινήσεις της κατηγορουμένης μήνες πριν από την επίθεση με βιτριόλι.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα κλειδιά που, όταν και εφόσον κληθούν ως μάρτυρες από την έδρα, ίσως ξεκλειδώσουν άγνωστα σημεία αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Υπάρχουν δύο πρόσωπα, που από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι γνώριζαν πράγματα για αυτό που θα έκανε η κατηγορούμενη, γι’ αυτό είναι μονόδρομος το δικαστήριο να τους καλέσει στην διαδικασία και αν προκύψει το παραμικρό, ο Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει νέα ποινική δίωξη».

Τι ισχυρίζεται φίλη της κατηγορουμένης

Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε και μια φίλη της κατηγορουμένης η οποία ανέφερε τα εξής:

-Ότι γνώρισε την Έφη ως πελάτισσα σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που διατηρεί στην Αττική

-Ότι αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση με το βιτριόλι

-Ότι αν γνώριζε κάτι παραπάνω, αν υπήρχαν σχετικές συζητήσεις με την δράστιδα για την επίθεση, θα είχε ενημερώσει τις Αρχές και Ότι αυτό που συνέβη στο θύμα ήταν πολύ άσχημο.

Δεν είχε πάρει στα σοβαρά τις επιθυμίες της

Από την άλλη ο 36χρονος άνδρας, μέσω του δικηγόρου του, παραδέχεται ότι η κατηγορουμένη του είχε ζητήσει βοήθεια, προκειμένου να παρακολουθεί την Ιωάννα και τον 40χρονο άνδρα, που ενδιέφερε ερωτικά την κατηγορούμενη, του είχε ζητήσει βοήθεια για να βρει βιτριόλι και gps, τον είχε καλέσει πολλές φορές πριν και μετά την επίθεση.

Αναφέρει ωστόσο ότι ποτέ δεν είχε εκπληρώσει τις επιθυμίες της, γιατί ποτέ δεν την είχε πάρει στα σοβαρά. Όπως μάλιστα αποσαφηνίζει ο δικηγόρος του, «είναι διατεθειμένος να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να βοηθήσει την Ιωάννα».

Επί μήνες οργάνωνε το σχέδιο της

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά και τα στοιχεία, η κατηγορουμένη, μήνες πριν από την επίθεση, οργάνωνε το σχέδιό της. Πριν πάρει την απόφαση να υλοποιήσει μόνη της την επίθεση, φέρεται να αναζητούσε έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές για να κάνει για αυτήν…. την «βρώμικη δουλειά».

Σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού ταξί, που χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη για να διαφύγει από τον τόπο της επίθεσης, έδειχνε ως μια γυναίκα που είχε σκεφτεί τα πάντα για να μην αφήσει ίχνη.

Όπως αναφέρει η οδηγός ταξί, «Κάποια στιγμή της είπα “δεν ζεσταίνεσαι;”. Εγώ ήμουν με κοντομάνικο και εκείνη φόραγε πολλά ρούχα. Αλλά μου είπε ότι προστατεύεται από τον ήλιο. Θυμάμαι να φόραγε κάτι σαν καπαρντίνα, γυαλιά, γάντια, μάσκα. Ήταν πολύ “φορτωμένη” με ρούχα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ούτε αν είναι μελαχρινό ή λευκό το δέρμα της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις