ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο 6 μηνών γιος της Αχτσιόγλου και του Τζανακόπουλου

H Έφη Αχτσιόγλου
H Έφη Αχτσιόγλου
INTIME

Με μία ανάρτησή της στα social media η γνωστή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο μόλις 6 μηνών γιός της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο είναι θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο γιος της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook.

Σημειώνεται πως ο γιος της Έφης Αχτσιόγλου είναι μόλις έξι μηνών, ενώ όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι αρνητικοί στον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου: «Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορονοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί.

Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση».

Η Έφη Αχτσιόγλου είχε... συστήσει το γιο της στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία τα Χριστούγεννα.

H Aχτσιόγλου με τον γιό της

Με τον μικρό στην αγκαλιά της, ο οποίος φορούσε ένα σκουφάκι, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ στεκόταν μπροστά στο δέντρο και έστειλε τις ευχές λόγω της ημέρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Το φθηνότερο και το ακριβότερο PCR Test στην αγορά - Τι ισχύει για τα rapid

Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρή βροχή όλη νύχτα, κεραυνοί και βροντές

Παραβιάσεις: Τσαμπουκάδες… τρόμου των Τούρκων - Γιατί αποφεύγουν τις εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά