ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται κηλίδες αίματος στο Ι.Χ. του 23χρονου – Ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο άτομα

Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται κηλίδες αίματος στο Ι.Χ. του 23χρονου
Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Intime News

Δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο ήταν πίσω από εκείνα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη με θύμα τον 19χρονο Άλκη, μετέβησαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν όλα όσα είδαν

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος αρνείται τα πάντα και δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς. Παράλληλα φέρεται να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού Open, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, στο όχημα του 23χρονου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης βρέθηκε και το μαχαίρι με την κυρτή λάμα που μοιάζει με δρεπάνι. Οι Αρχές εξετάζουν το μαχαίρι για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πάνω του αποτυπώματα του 23χρονου.

Παράλληλα, δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο ήταν πίσω από εκείνα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 19χρονο Άλκη, μετέβησαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν όλα όσα είδαν.

Τέλος, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι του Άλκη

Θεσσαλονίκη: «Ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν» λέει η γιαγιά του 18χρονου που ήταν με τον ‘Αλκη