ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Ο πατέρας συλληφθέντα ξεσπά σε κλάματα – «Θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη»

Δολοφονία Άλκη: Ο πατέρας συλληφθέντα ξεσπά σε κλάματα – «Θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη»
Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας συλληφθέντα για τη δολοφονία του 'Αλκη

Κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα ο πατέρας ενός εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη

Σε κλάματα ξέσπασε μπροστά στην κάμερα ο πατέρας ενός συλληφθέντα για τη δολοφονία του Άλκη ζητώντας συγγνώμη από τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου, θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη από τον ίδιο τον Άλκη που είναι εκεί πάνω, το θεωρώ παιδί μου, από τους γονείς του που ξέρω τι περνάνε, είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δεν ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητά του» λέει με φωνή που τρέμει.

«Με τον γιο μου δεν μίλησα καθόλου, όλο κλαίει, ντρέπεται πάρα πολύ, μας αγαπάει πολύ και δεν μπορεί να μας μιλήσει καθόλου. Του πήγα ρούχα, πιστεύω να πάνε όλα καλά» αναφέρει ο άνδρας και ξεσπά σε κλάματα.

Στο στόχαστρο των αρχών ο «Ντίνος» – Ο 12ος εμπλεκόμενος είναι 25χρονος Έλληνας

Στο μεταξύ στα ίχνη του 12ου δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι πλησιάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 12ος εμπλεκόμενος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ονομάζεται «Ντίνος». Είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια.

Τα παραπάνω στοιχεία βγαίνουν από την απολογία του 21χρονου Έλληνα, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για το πρώτο άτομο από τους 11 συλληφθέντες, ο οποίος έδωσε το οποιοδήποτε στοιχείο για τον 12ο εμπλεκόμενο. Ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει το επίθετο του «Ντίνου», αφού -όπως τόνισε- ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Κρατούσα το δρεπάνι αλλά δεν ήταν το φονικό όργανο υποστηρίζει ο 21χρονος