ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στην Αγία Βαρβάρα: Τι κατέθεσε η μαθήτρια – «Δεν το έκανα», λέει ο δράστης

Βιασμός στην Αγία Βαρβάρα: Τι κατέθεσε η μαθήτρια – «Δεν το έκανα», λέει ο δράστης
Ο κατηγορούμενος έχει ήδη διορίσει γνωστό δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει
Pixabay

Συνολικά 15 μήνες έμεινε στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών ο 27χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης μαθήτριας στην Αγία Βαρβάρα.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, ανήκει στο περιβάλλον γνωστού τράπερ με εκατομμύρια views στο Youtube. Αποφυλακίστηκε στις 6 Απριλίου 2022 από τις φυλακές της Κέρκυρας και μόλις λίγες ημέρες μετά φέρεται να γνώρισε μέσω διαδικτύου το θύμα.

Αφού συνομίλησαν μέσω μηνυμάτων στο Instagram για περίπου 3-4 ημέρες συμφώνησαν να κλείσουν ραντεβού το περασμένο Σάββατο για να πάνε βόλτα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στις 21:30 ο 27χρονος πέρασε και πήρε τη μαθήτρια από το σπίτι της στο Καματερό. Κατόπιν, πήγαν σε πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγάλεω και από εκεί στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στην Αγία Βαρβάρα.

Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα της αντιλήφθηκε αμέσως ότι κάτι έχει συμβεί και έπεισε το παιδί της να της μιλήσει. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στην κατάθεσή της η 17χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 27χρονος την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα, όπου αφού πρώτα την πήγε στο υπνοδωμάτιο, έβαλε δυνατά τον ήχο της τηλεόρασης και τη βίασε. Όπως είπε, εκείνη φώναζε και προσπαθούσε να τον απωθήσει αλλά μάταια.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη διορίσει γνωστό δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει. Αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είχε τη συναίνεση της κοπέλας.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη. Ο νεαρός έχει ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.