ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Φως στο Τούνελ: Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής μαζί με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά βρέθηκαν στο σημείο όπου ο μουσικός έχασε τη ζωή του. 

Με την υπόθεση θανάτου του γνωστού μουσικού Οδυσσεα Τσιαμπόκαλου ασχολείται απόψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής μαζί με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά βρέθηκαν στο σημείο όπου ο μουσικός έχασε τη ζωή του.

Ο 46χρονος Ανδρέας-Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος βρέθηκε νεκρός στις 23 Αυγούστου 2021 γύρω στη μία τα ξημερώματα στη μέση του δρόμου στο ύψος του 30ου χιλιόμετρου της Επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης.

Η επικρατέστερη εκδοχή που προκύπτει από την αναπαράσταση είναι να είχε κάποιο ραντεβού και να περίμενε το άλλο άτομο, να βγήκε από το όχημα και πιθανά ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να τον χτύπησε πισώπλατα και να τον έσυρε.

«Το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε ακινητοποιημένο με τη μεσαία σκάλα των φώτων, τον κινητήρα σε λειτουργία και αναμμένο τον εσωτερικό φωτισμό της καμπίνας του. Και από τα δύο ρεύματα υπάρχει απεριόριστη ορατότητα», λέει ο πραγματογνώμονας.

«Επειδή ήταν Αύγουστος και το οδόστρωμα ήταν ξηρό, θα είχαμε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις ιχνών τροχοπέδησης. Τέτοια ίχνη όμως δεν ανευρέθησαν. Αλλά ούτε και ίχνη πλάγιας ολίσθησης από κάποιο αυτοκίνητο που πιθανώς να προσπάθησε να τον αποφύγει.

Έχουμε όμως ίχνη διέλευσης μαλακής μάζας ανθρωπίνου όγκου, μεικτής προέλευσης και από τον ρουχισμό του θύματος αλλά και από τα αίματα από το σημείο αυτό, μέχρι και 16 μέτρα πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση», προσθέτει ο κ. Μαδιάς.

«Τα ίχνη αυτά των 16 μέτρων που βρεθήκανε από τα ρούχα του, αλλά και το αίμα στο οδόστρωμα, μας παραπέμπουν σε σύρσιμο. Το σώμα του Οδυσσέα έφερε στην πλάτη χτυπήματα και γδαρσίματα τριβής. Παρουσίασε εγκαύματα στο πόδι και στο οπίσθιο τμήμα της πλάτης του», καταλήγει ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο πραγματογνώμονας δεν έμεινε στην εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος, με κάποιο διερχόμενο ΙΧ να παρασύρει τον ράπερ, αφού ανέφερε πως εάν ο Οδυσσέας βρισκόταν στη μέση του δρόμου και είχε παρασυρθεί από όχημα ακόμη και με ταχύτητα 55-60 χλμ θα είχε πολύ μεγαλύτερες βλάβες στο σώμα του, ενώ όπως λέει ο κ. Μαδιάς, θα μπορούσε ακόμα και να έχει διαμελιστεί.