Ηράκλειο: Τον αναζητούσαν τρεις μέρες και τελικά βρισκόταν... στο νεκροτομείο

Αναζητούσαν 58χρονο άνδρα επί τρεις ημέρες και έμαθαν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο: Τον αναζητούσαν τρεις μέρες και τελικά βρισκόταν... στο νεκροτομείο
1'

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο με έναν άνδρα τον οποίοι οι δικοί του αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου και το βράδυ της Τετάρτης 13/9 πληροφορήθηκαν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο κατά τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ κατέληξε από ανακοπή. Μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ και από εκεί στο νεκροτομείο, χωρίς ωστόσο οι συγγενείς του να γνωρίζουν το παραμικρό. Ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και έπαιρνε αγωγή.

Η κόρη του η οποία είναι έγκυος στον 9ο μήνα ξεκίνησε να τον αναζητά μαζί με τον σύζυγό της, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί στον πατέρα της. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να μάθουν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του 58χρονου αλλά και πολύ θυμωμένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα ότι ο 58χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή