ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Elias: Κατά λάθος το 112 στην Αττική... για δεύτερη φορά

Κακοκαιρία Elias: Κατά λάθος το 112 στην Αττική... για δεύτερη φορά
EUROKINISSI

Το 112 ήχησε στην Αττική ωστόσο για ακόμα μια φορά έγινε... από σφάλμα. Το μήνυμα που προοριζόταν για Στερεά Ελλάδα και βόρεια Εύβοια έπιασε και την κεραία της πρωτεύουσας 

Το 112 έχει ηχήσει σε αρκετούς νομούς της χώρας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, που φέρνει η κακοκαιρία Elias.

Το 112 στάλθηκε στην Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, τη Βοιωτία, τη Μαγνησία και τη Βόρεια Εύβοια για να προσέχουν τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο το μήνυμα έφτασε και στους κατοίκους της Αττικής όπου καλούσε τους κατοίκους να περιορίσουν για το επόμενο 24ωρο τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μήνυμα αυτό προοριζόταν για τις υπόλοιπες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και τη Βόρεια Εύβοια και όχι την πρωτεύουσα. Η κεραία φαίνεται να «έπιασε» το μήνυμα και έτσι κάποιοι κάτοικοι να έλαβαν... από λάθος το μήνυμα.

Δεύτερη φορά που στέλνεται κατά λάθος το 112 στην Αττική - Στη «Daniel» προοριζόταν για Μέθανα και Τροιζήνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 112 στέλνεται κατά λάθος στους κατοίκους της Αττικής.

Το μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων που εστάλη στο κινητό των κατοίκων των νοτίων προαστίων Αττικής στις 6 Σεπτεμβρίου την περίοδο που η κακοκαιρία Daniel χτυπουσε τη χώρα... δεν ίσχυε.

Ένα λάθος στις κεραίες του δικτύου είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί το μήνυμα που προοριζόταν για Μέθανα και Τροιζήνα και στα νότια της Αττικής.

Το μήνυμα που εστάλη από το 112: