ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Βρέθηκε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού - Τι είπε ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης

Κορινθία: Βρέθηκε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού - Τι είπε ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης

Νέες διαστάσεις για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της κόρης του παλαιοχριστιανού Μανώλη

Νέο άνθρωπο κατονόμασε ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε αυτή τη φορά ο 45χρονος ο πατέρας του παιδιού της κόρης του δεν είναι ο πατήρ Κλεομένης αλλά «ένα παιδί που βρισκόταν κοντά στον Κλεομένη»!

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ανέφερε πως φιλοξενείται από έναν φίλο του ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί η σύζυγός του, Σεβαστή, και τα παιδιά τους.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».

«Μπαλάκι» ευθυνών για την περίοδο εργασίας του στον Δήμο Ερέτριας

Οι δύο Αντιδήμαρχοι καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για την εργασιακή δραστηριότητα του παλαιοχριστιανού Μανώλη.

Αρχικά, ο πρώην Αντιδήμαρχος, Κηρύκος Μπασινάς, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ήρθε τον Νοέμβριο αυτός (σ.σ. ο παλαιοχριστιανός), ήμουν Αντιδήμαρχος προς τον Σεπτέμβριο, τέλος Αυγούστου του 2021. Σε εμένα ερχότσν κανονικά για δουλειά, εκτός από κάποιες φορές με τον κορονοϊό που ήταν το δεύτερο lockdown. Ήταν βοηθός του γραφείου κινήσεως, έκανε κι άλλες δουλειές εκεί.

Ως Αντιδήμαρχος, απαιτούσα ένα άτομο να ξέρει από υπολογιστές, είχε έρθει μαζί με την προϊστάμενη τεχνικών υπηρεσιών και τον Δήμαρχο. Τελικά, τοποθετήθηκε εκεί (σ.σ. ο παλαιχριστιανός) χωρίς όμως να του αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του υπαλλήλου καθαριότητας. Όταν είχε χρόνο, βοηθούσε και στα υπόλοιπα», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη, ο νυν Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ευάγγελος Τσώκος, υποστήριξε πως «ανέλαβα καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2021. Πάνω στην ενημέρωση, που είδα το όνομά του, ρώτησα: “Ο κ. Καλαϊτζιδάκης ποιος είναι;”.

Μου είπαν ότι: “Αυτόν τον έχουμε βάλει και δουλεύει εξ αποστάσεως, μας φτιάχνει τα καύσιμα στο γραφείο κίνησης”. Προσωπικά, δεν έχω δει αυτόν τον κύριο, παρά ελάχιστες φορές όταν ήθελε να πάρει κάποιο χαρτί. Η οικονομική υπηρεσία γνωρίζει για τα επιδόματα και τον μισθό που έπαιρνε.

Ήρθε στον Δήμο Ερέτριας το 2020, ενώ, εγώ ήρθα το 2021. Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζω πώς ακριβώς τοποθετήθηκε, με ποιον συνεννοήθηκε για να κάνει την εξ αποστάσεως εργασία».

Σχετικές ειδήσεις