ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο μακελάρης της Ιεράπετρας

Απολογείται ο μακελάρης της Ιεράπετρας

Σήμερα απολογείται ο 26χρονος Πακιστανός που το βράδυ του Σαββάτου αιματοκύλησε την Ιεράπετρα σκορπώντας τρόμο και πανικό.

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου αλλά και του αστυνομικού, για βιασμό, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για πρόκληση φθορών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr με έναν μπαλτά στο χέρι, ο 26χρονος Πακιστανός κατακρεούργησε 53χρονο συμπατριώτη του και στην συνέχεια επιτέθηκε με βαναυσότητα σε 49χρονο από την Ιεράπετρα που έτρωγε με την οικογένειά του σε ταβέρνα. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Προκαλεί σοκ η πληροφορία ότι ο Πακιστανός πήγε αποφασισμένος να τον σκοτώσει επειδή φέρεται ότι ο 49χρονος του χρωστούσε 5 ευρώ! Αυτό έλεγε και ξαναέλεγε: «Μου χρωστούσε 5 ευρώ, εγώ γιατί να χάσω αυτά τα λεφτά».

Με τον αιματοβαμμένο μπαλτά στα χέρια, ο 26χρονος κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπασε ένα περιπολικό. Ο αστυνομικός στην σκοπιά μετά από πάλη, κατάφερε να τον αφοπλίσει και να του περάσει χειροπέδες. Της αιματοχυσίας προηγήθηκε η απόπειρα βιασμού μίας 40χρονης από την Ιεράπετρα, που αν και γλίτωσε, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού εργάτη. Ο 26χρονος εργαζόταν στα θερμοκήπια του συζύγου της.

Σοκαρισμένος αλλά καλά στην υγεία του νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 49χρονος που δέχτηκε επίθεση από τον Πακιστανό.

Όπως ανέφερε το θύμα, που διατηρεί θερμοκήπια στην Ιεράπετρα, γνώριζε τον 26χρονο και μάλιστα τον είχε απασχολήσει τον χειμώνα που πέρασε στη δουλειά του. Ο ίδιος σημείωσε επίσης πως στα θερμοκήπια του απασχολεί τέσσερις Πακιστανούς εργάτες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή ο εφοπλιστής και οι άλλοι 4 Έλληνες για το κύκλωμα ηρωίνης