ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ δίχως τέλος στην Ξάνθη: Γι΄ αυτό σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε

Θρίλερ δίχως τέλος στην Ξάνθη: Γι΄ αυτό σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε

Τα ίχνη του… χρήματος αναζητά η αστυνομία, προκειμένου να ξετυλίξει πλήρως το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης στην Ξάνθη με το δολοφονημένο ασφαλιστή και τον αυτόχειρα επιχειρηματία, τους οποίους συνέδεε στενή φιλία, αλλά και κουμπαριά.

Οι Αρχές ακολουθούν το «δρόμο του χρήματος», έχοντας στρέψει τις έρευνές τους στις οικονομικές δοσοληψίες που είχαν μεταξύ τους ο 54χρονος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας και ο Αγκόπ Μπαλατλιάν, σε μια προσπάθεια να διαλευκάνουν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του επιχειρηματία, ο οποίος αφού σκότωσε το φίλο και κουμπάρο του, αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Κώστας Δαλακούρας, στο κέντρο της Ξάνθης, είναι το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε μερικές ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν.

Η βαλλιστική εξέταση για το 22άρι όπλο, επιβεβαίωσε μάλιστα τα υπόλοιπα ευρήματα της Αστυνομίας, καθώς μαρτυρίες και οπτικό υλικό τοποθετούσαν τον αυτόχειρα επιχειρηματία στην περιοχή του γραφείου του Δαλακούρα, την ώρα του φόνου.

Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση, σύμφωνα με το xanthi2 είχαν και οικονομικές δοσοληψίες, με τον Μπαλατλιάν να δανείζεται μεγάλα ποσά από τον Δαλακούρα.

Ωστόσο αδιευκρίνιστο παραμένει τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες πριν ο επιχειρηματίας σκοτώσει τον ασφαλιστή, οδηγώντας τον μετά στην αυτοκτονία.

Η κηδεία του Κώστα Δαλακούρα τελέστηκε την Πέμπτη, ενώ η κηδεία του Αγκόπ Μπαλατλιάν το μεσημέρι της Παρασκευής (10/08), ρίχνοντας με το χειρότερο τρόπο την αυλαία σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι αποκαλυπτικά ήταν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης καθώς «έδειξαν» πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας για να αυτοκτονήσει, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του.

Βάσει όσων μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, «έδειξαν» ότι το όπλο με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του ο επιχειρηματίας στην Ξάνθη, είναι το ίδιο με αυτό το οποίο είχε δολοφονηθεί ο ασφαλιστής, μία ημέρα νωρίτερα.

Η μαφιόζικη εκτέλεση του γνωστού στην πόλη ασφαλιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (07/08) μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της πόλης, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Τον 55χρονο βρήκε η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του.

Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο του κτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει…

Πηγή: xanthi2

Η αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία

Ούτε μία ημέρα αργότερα, ένα νέο τραγικό περιστατικό συντάραξε την τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης (07/08/2018) εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Α.Μ., έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο επιχειρηματίας, τον οποίο αναζητούσαν συγγενείς του από τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και με ένα όπλο στο χέρι του.

Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προερχόταν από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή στους θυελλώδεις ανέμους – Τι να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε

ΣΟΚ σε beach bar της Μυκόνου