ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε 38χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Είχε δολοφονήσει άγρια τη σύζυγό του στη Γαλλία

Χειροπέδες σε 38χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Είχε δολοφονήσει άγρια τη σύζυγό του στη Γαλλία

Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Με διεθνές ένταλμα συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής (02/11), στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», ένας 38χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 34χρονη ομοεθνή σύζυγό του στη Γαλλία.

Η δολοφονία της 34χρονης Razia στις 30 Οκτωβρίου, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της πόλης Μπεσανσόν στην ανατολική Γαλλία, με τον σύζυγό της, Rafid A. να είναι εξ’ αρχής ο Νο1 ύποπτος για το έγκλημα, αναφέρει η "Parisien".

Η άτυχη 34χρονη, η οποία τον τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο σε ένα διαμέρισμα που της είχε παράσχει οργάνωση η οποία βοηθά κακοποιημένες γυναίκες, μαχαιρώθηκε στο στέρνο και το λαιμό, ενώ επέστρεφε από ψώνια.

Σύμφωνα με τη "Liberation", ο εισαγγελέας της Μπεζανσόν ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι «από κάμερα ασφαλείας εντοπίστηκε ένα άτομο που ακολουθούσε το θύμα… Ύστερα από αξιοποίηση του υλικού, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον σύζυγό της».

sillipsi el.venizelos2

Συνολικά η 34χρονη είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα καταγγελίες εναντίον του άντρα της για κακοποίηση και επαναλαμβανόμενες απειλές κατά της ζωής της. Αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το δικαστήριο εξέδωσε τον Ιούλιο περιοριστικά μέτρα κατά του συζύγου της αλλά εκείνος κατάφερε να την εντοπίσει και όπως δείχνουν τα στοιχεία, να τη δολοφονήσει.

Η Razia ήταν μητέρα τριών παιδιών, 9, 12 και 16 ετών.

Ο αλλοδαπός πρόκειται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα και κρατείται έως ότου εκδοθεί στις γαλλικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Περίεργα «παιχνίδια» από τους Αλβανούς

Εικόνες σοκ στη Ζάκυνθο: Ο μεγάλος σεισμός αποκάλυψε ένα πανάρχαιο μυστικό στη θάλασσα του Μαραθία