Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπέλτης ο Αρζόγλου για τον Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» (vid)

Newsbomb

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής (31/01), στο Open με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη.

Ο ηθοποιός κατηγόρησε ευθέως τον συνάδελφο του για τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο - δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή».

«Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο - που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα - το άλλαζε συνέχεια», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν συνδέσει διάφορα πράγματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Κιμούλης του έδωσε μία αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται τενόρος» - στην οποία ο Αρζόγλου ήταν σκηνοθέτης και ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Και συνέχισε: «Η αντίληψη του "Εγώ είμαι και κανείς άλλος" κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο».

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής».

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε και στον Κώστα Σπυρόπουλο λέγοντας: «Ο Κώστας είναι φίλος μου, δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα. Πιστεύω πως δεν ήταν στις προθέσεις του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown – Τι θα γίνει με την εστίαση