ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Μαζιώτη: «Καθαρό» το όπλο του τρομοκράτη

Σύλληψη Μαζιώτη: «Καθαρό» το όπλο του τρομοκράτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια αιματηρής καταδίωξης με αστυνομικούς.

Η βαλλιστική εξέταση που έγινε στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έδειξε πως το όπλο του Νίκου Μαζιώτη δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια.
Ωστόσο, όσο οι ώρες περνούν τόσο εντείνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τόσο της ομάδας του τρομοκράτη, τόσο και της Πόλα Ρούπα. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως οι συνεργοί του είναι τουλάχιστον τρεις, οι οποίοι έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Τα δεδομένα αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από τις ληστείες, τις οποίες διέπραττε ο Νίκος Μαζιώτης και στις οποίες φαίνεται να «πρωταγωνιστούσαν» μαζί του τρία άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» φαίνεται να ήταν μόνος του την Τετάρτη στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν έρευνες, τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του Νίκου Μαζιώτη, καθώς όπως εκτιμούν ενδέχεται να συλλέξουν στοιχεία από γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσουν στους συνεργούς του.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που έγινε η «σκιά» του Μαζιώτη