ΚΟΣΜΟΣ

Αλάσκα: Σκότωσε τη σύζυγό του στο ξύλο - «Έφταιγαν τα αναβολικά», είπε στους αστυνομικούς

Έγκλημα στην Αλάσκα - Σκότωσε την σύζυγό του

Ο 43χρονος παραδέχτηκε τη δολοφονία της συζύγου του αλλά τα έριξε όλα στα αναβολικά που κατανάλωνε.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 43χρονη στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου, με το δολοφόνο να τα ρίχνει όλα στα... αναβολικά.

Ο Kenneth Manzanares, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο της Αλάσκα και δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, Kristy, την οποία σκότωσε στο ξύλο ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε κρουαζιέρα.

Ο δικηγόρος του Manzanares, Jamie McGrady, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου πως ο πελάτης του αντιμετωπίζει σοβαρά νευροψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία αποδείχτηκαν κατόπιν εξετάσεων, αλλά και διαταραχές στη διάθεσή του, οι οποίες ευθύνονται στην κατανάλωση αναβολικών και συγκεκριμένα τεστοστερόνης.

«Αυτό που συνέβη στο πλοίο εκείνο το βράδυ ήταν η τέλεια καταιγίδα. Το μυαλό του πελάτη μου, μαζί με τη διπολική διαταραχή συν την κατανάλωση αλκοόλ και τεστοστερόνη, έφεραν αυτά τα αποτελέσματα», δήλωσε ο McGrady στο δικαστήριο.

Ο 43χρονος δολοφόνος στο Λύκειο αγωνιζόταν στην ομάδα ράγκμπι, με αποτέλεσμα να κάνει χρήση αναβολικών ενώ είχε χτυπήσει πολλές φορές στο κεφάλι, κάτι που είχε σαν συνέπεια διασείσεις και εγκεφαλικά προβλήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών