ΚΟΣΜΟΣ

Άσχημα νέα για τον Πελέ: Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες

Άσχημα νέα για τον Πελέ: Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες
Associated Press

Εφημερίδα της Βραζιλίας υποστηρίζει ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ, δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται και ως εκ τούτου αλλάζει αγωγή.

Σε αγωγή που έχει στόχο να καταπραΰνει τον πόνο σε περιπτώσεις χρόνιας ή ανίατης ασθένειας υποβάλλεται πλέον ο Πελέ, σύμφωνα με την εφημερίδα του Σάο Πάουλο, Folha, η οποία αποκαλύπτει πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες που υποβάλλεται.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πελέ, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κόρη του έσπευσε να καθησυχάσει τους Βραζιλιάνους για την πορεία της υγείας του πατέρα της, ωστόσο σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα οι χημειοθεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του, δεν αποδίδουν και ο 82χρονος πλέον δέχεται θεραπείας ανακούφισης.

Ο Πελέ έχει διαγνωστεί με όγκο στο έντερο από τον Αύγουστο του 2021, για τον οποίο χειρουργήθηκε. Από τον Ιανουάριο του 2022 ο καρκίνος έκανε μετάσταση στους πνεύμονες και το συκώτι.

Το ESPN ανέφερε πως ο Πελέ διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πρηξίματα στο σώμα του, πρόβλημα στην καρδιά. Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Πελέ υπέστη μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα.

Σχετικές ειδήσεις

Μουντιάλ 2022: Το εντυπωσιακό πανό για τον Πελέ

Πελέ: Δεν ανησυχούν τα παιδιά του - «Όλα είναι υπό έλεγχο»

Ανησυχία για τον Πελέ - Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο