ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δεν είναι υλιστής ο Κριστιάνο, βάζω video με παιδιά που πεινάνε στα δικά μου»

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δεν είναι υλιστής ο Κριστιάνο, βάζω video με παιδιά που πεινάνε στα δικά μου»
AP Photos

Η γυναίκα του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε διάφορα σχόλια με συνέντευξή της για τη ζωή με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. 

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο δεύτερος κύκλος του ντοκιμαντέρ «I am Georgina».

Πρόκειται για μια σειρά επεισοδίων αφιερωμένη στη ζωή της Τζορτζίνα Ροντρίγκες δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε συνέντευξη προώθησης του ντοκιμαντέρ έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της και τον Πορτογάλο σταρ.

Κάποιες από αυτές, μάλιστα, προκάλεσαν διάφορα αρνητικά σχόλια στα social media και κυρίως οι αναφορές της για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της.

«Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τα βάζω σε βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί. Κι εγώ και ο Κριστιάνο προερχόμαστε από φτωχές οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά της στην... απλή ζωή που κάνει με τον Ρονάλντο, υποστηρίζοντας πως «δεν είμαστε υλιστές», αν και οι πράξεις τους και κυρίως τα δώρα που κάνουν ο ένας στον άλλον δείχνουν το αντίθετο.

Η Ισπανίδα μίλησε επίσης για τη γνωριμία της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στον θάνατο του παιδιού τους, ενός από τα δίδυμα, μετά τη γέννα.

«Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε όσο καμία άλλη, αλλά η καρδιά μας σταμάτησε. Η Μπέλα γεννήθηκε γερή και δυνατή, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε. Σε εκείνη τη στιγμή αναρωτιέσαι πώς μπορείς να συνεχίσεις.

Δεν ήμουν έτοιμη να αποδεχτώ αυτό που είχε συμβεί, ούτε να το πω στα παιδιά μου. Στην αρχή τούς είπα πως ο Άνχελ θα περιμένει λίγο καιρό ακόμη για να γεννηθεί, αλλά μετά ο Κριστιάνο τούς είπε πως ο Άνχελ πήγε στον παράδεισο», τόνισε.

Η Τζορτζίνα έδειξε κι ένα τατουάζ αγγέλου που έχει κάνει για εκείνον. Επίσης εμφάνισε στην κάμερα και ένα δεύτερο τατουάζ με τα αρχικά του δικού της ονόματος και αυτό του Ρονάλντο μαζί με μία καρδιά, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δείξει και το τρίτο της στη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix.

Σχετικές ειδήσεις