ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στον αέρα: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου

Τρόμος στον αέρα: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου
Daily Mail

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία όπου συνελήφθη ο ταραξίας 

Αναστάτωση προκάλεσε ένας μεθυσμένος επιβάτης σε μια πτήση της Jet2 από την Τουρκία με προορισμό την Γλασκώβη.

Σύμφωνα με την Daily Mailοι επιβάτες φοβήθηκαν για τη ζωή τους όταν συνέβη το περιστατικό και ήταν γεμάτο με παραθεριστές που ταξίδευαν από την Αλικαρνασσό.

Μάλιστα το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία χθες το βράδυ. Στη συνέχεια, η αστυνομία στη Σόφια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και τον συνέλαβε.

Ταξιδιώτης, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε: «Ένας άνδρας που ήταν ΠΟΛΎ μεθυσμένος και καθόταν στη σειρά εξόδου κινδύνου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα κατά τη διάρκεια της πτήσης. «Φαινόταν σαν να είχε ξυπνήσει και να μην ήξερε πού βρισκόταν. Τον συγκρατούσε μια γυναίκα που ήταν μόνη της και ένας ηλικιωμένος σε άλλο κάθισμα. Συνειδητοποίησα τι συνέβαινε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν, ένιωσα φόβο για τη ζωή των παιδιών μου και την ασφάλεια όλων στο αεροπλάνο».

Και πρόσθεσε:«Προσγειωθήκαμε στη Γλασκώβη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα».

Εκπρόσωπος της Jet2 είπε: «Η πτήση LS124 από την Αλικαρνασσό προς τη Γλασκώβη εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Σόφιας χθες το βράδυ, έτσι ώστε ένας επιβάτης που ενοχλούσε να συλληφθεί από την αστυνομία. Μετά από μικρή καθυστέρηση, η πτήση συνεχίστηκε για τη Γλασκώβη. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν και για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε. Ως αεροπορική εταιρεία φιλική προς την οικογένεια, δείχνουμε μηδενική ανοχή στην ενοχλητική συμπεριφορά των επιβατών και η υγεία, η άνεση και η ευημερία όλων θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα».