ΚΟΣΜΟΣ

Influencer προκάλεσε χάος σε πτήση και δέχτηκε πρόταση 25.000 δολαρίων για ερωτική ταινία

Influencer προκάλεσε χάος σε πτήση και δέχτηκε πρόταση 25.000 δολαρίων για ερωτική ταινία

Η 35χρονη Μόργκαν Όσμαν δέχθηκε επιστολή από πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου για να τραβήξει αισθησιακά βίντεο 

Πρώτα έγινε viral, φωνάζοντας και χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς μέσα στο αεροπλάνο και μετά της έκαναν πρόταση να συμμετάσχει σε ερωτική ταινία.

Ο λόγος για την Μόργκαν Όσμαν, την 35χρονη influencer η οποία πριν από μερικά 24ωρα προκάλεσε πανικό μέσα σε μια πτήση, με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Πες με ξανά σκύλα, δεν έκανα τίποτα λάθος», ακούγεται να φωνάζει σε κάποιον άλλο επιβάτη του αεροπλάνου η Όσμαν στο παραπάνω βίντεο. Όταν κάποιος άλλος της φώναξε να βγάλει τον σκασμό η ίδια απάντησε άμεσα: «Όχι, εσύ να σκάσεις. Εσύ να σκάσεις και η σκύλα σου».

Μάλιστα η Όσμαν επιτέθηκε και σε εκείνον που κατέγραψε τη σκηνή, λέγοντας του «τράβα με, είμαι διάσημη στο Instagram, γ@@@μενε αλήτη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ μετά τη viral σκηνή στο αεροπλάνο, η ερωτική ιστοσελίδα CamSoda προσέγγισε την 35χρονη Influencer για μια ερωτική ταινία αξιοποιώντας την τελευταία ατάκα της.

«Δεδομένου του ενδιαφέροντός σου να σε καταγράφουν σε εμάς εδώ στην CamSoda θα μας άρεσε να μεταδώσουμε εικόνες σου στην ΧΧΧ πλατφόρμα μας. Σου προσφέρουμε 25.000 δολάρια για μια ώρα σόου μπροστά στην κάμερα» φέρεται να αναφέρεται στην επιστολή που εστάλη στην 35χρονη.

Όπως αναφέρει τον ΤΜΖ στην Οσμάν δόθηκε η επιλογή είτε να φορέσει ένα «καυτό» μπικίνι είτε ερωτικά εσώρουχα είτε και τίποτα.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν η απάντηση της 35χρονης που είχε 1 εκατ. followers στο Instagram (σ.σ. πλέον έχει «κατεβάσει» τη σελίδα) παρά τη σχετική ερώτηση που της υπέβαλε η New York Post.