ΚΟΣΜΟΣ

Μπαράκ Oμπάμα: Γιόρτασε 31 χρόνια γάμου με τη Μισέλ - «Μου αρέσει να περνάω τη ζωή μαζί σου»

To ζεύγος Ομπάμα γιόρτασε επέτειο γάμου
To ζεύγος Ομπάμα γιόρτασε επέτειο γάμου
Ιnstagram

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασαν την 31η επέτειο γάμου τους και έγραψαν συγκινητικά αφιερώματα ο ένας για τον άλλο για να τιμήσουν την ξεχωριστή περίσταση

Το ζεύγος Ομπάμα συμπλήρωσε 31 χρόνια κοινής πορείας στις 3 Σεπτέμβρη και ζευγάρι δημοσίευσε συγκινητικά αφιερώματα στο Instagram για να τιμήσει την ξεχωριστή επέτειο. Η 59χρονη μοιράστηκε ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο του ζευγαριού να ποζάρει με ένα χρυσό ηλιοβασίλεμα στο βάθος.«31 χρόνια και μια ζωή ακόμα. Μου αρέσει να περνάω τη ζωή με εσένα δίπλα μου, @BarackObama", έγραψε. «Χρόνια πολλά, γλυκέ μου!»

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, 62 ετών, ακολούθησε με το δικό του μήνυμα αγάπης για τη Μισέλ. «Χρόνια πολλά, γλυκιά μου! @MichelleObama, είσαι πανέξυπνη, ευγενική, αστεία και όμορφη και είμαι τυχερός που σε αποκαλώ δικιά μου» έγραψε, δίπλα σε μια φωτογραφία τους να ποζάρουν αγκαλιά ντυμένοι με ασορτί μπλε ρούχα.

Για την περυσινή 30η επέτειό τους, οι Ομπάμα μοιράστηκαν αναδρομικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους, καθώς εξέφρασαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Η ανάρτηση του Μπαράκ περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο της νύφης και του γαμπρού να χαμογελούν και να αγκαλιάζονται με φόντο τα στολίδια του γάμου τους, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία τους στην παραλία και ένα μήνυμα ζωγραφισμένο στην άμμο που έγραφε, «Μπαράκ+ Mισέλ», σε μία καρδιά.

Αποκάλυψε επίσης το γλυκό παρατσούκλι του για τη σύζυγό του στο στοργικό του αφιέρωμα σε αυτήν. «Μις, μετά από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί φαίνεσαι ακριβώς η ίδια και εγώ όχι. Ξέρω ότι κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα ότι δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερο σύντροφο ζωής. Χρόνια πολλά , Αγαπημένη!» έγραψε.

Η Μισέλ, εν τω μεταξύ, γιόρτασε την 30η επέτειό τους κοινοποιώντας φωτογραφίες τους στην παραλία και από την ημέρα του γάμου τους. «Χρόνια πολλά στον άντρα που αγαπώ! Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια ήταν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου. Μια ζωή μαζί. Σ 'αγαπώ @BarackObama.»

Οι Ομπάμα παντρεύτηκαν το 1992 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Σικάγο όταν η Μισέλ ανατέθηκε στον μέντορα Μπαράκ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής πρακτικής της σε ένα δικηγορικό γραφείο. Στο βιβλίο της το 2022 The Light We Carry, η Mισέλ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές ανάμεικτες με τις ευτυχισμένες στιγμές στον επί δεκαετίες γάμο της με τον Μπαράκ.

«Οι άνθρωποι συχνά επικοινωνούν μαζί μου ζητώντας συμβουλές για σχέση», έγραψε. Παρατηρούν τις φωτογραφίες με εμένα και τον Μπαράκ μαζί — να γελάμε, ή να μοιραζόμαστε ένα βλέμμα, να δείχνουμε ικανοποιημένοι δίπλα-δίπλα. Ρωτούν πώς καταφέραμε να παραμείνουμε παντρεμένοι για 30 χρόνια τώρα. Θέλω να πω, "Ναι, αλήθεια, είναι έκπληξη και για εμάς, μερικές φορές!" Και πραγματικά, δεν αστειεύομαι». «Έχουμε τα προβλήματά μας, φυσικά, αλλά αγαπώ τον άντρα και με αγαπάει τώρα, ακόμα και φαινομενικά για πάντα», συνέχισε. «Η αγάπη μας δεν είναι τέλεια, αλλά είναι αληθινή και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτήν».

Η Μισέλ ήταν επίσης ειλικρινής για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του γάμου τους, όταν μεγάλωναν τις δύο μικρές κόρες τους κάτω από ένα μικροσκόπιο ενώ ζούσαν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του συζύγου της.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι αγενής λέγοντας το αυτό είναι σαν να πέρασαν 10 χρόνια που δεν μπορούσα να αντέξω τον σύζυγό μου», είπε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης τον Δεκέμβριο του 2022 με το Revolt TV. «Και μαντέψτε πότε συνέβη; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά»

Ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε επίσης για τις δύσκολες στιγμές στο γάμο με τη Μισέλ. «Σίγουρα βοηθάει να είσαι έξω από τον Λευκό Οίκο» Ο Μπαράκ αναφέρθηκε αργότερα στα σχόλια της συζύγου του, λέγοντας στο CBS Mornings τον Μάιο ότι τώρα καταλαβαίνει και συμπάσχει με τις απογοητεύσεις της Μισέλ εκείνη την εποχή.

«Μισέλ, όταν τα κορίτσια μας μεγάλωναν, αυτή ήταν η προτεραιότητα νούμερο ένα, δύο, τρία και τέσσερα», εξήγησε. «Και έτσι, δεν εκτίμησα πλήρως, νομίζω, όσο αφοσιωμένος πατέρας κι αν ήμουν, τον βαθμό του άγχους και της έντασης για εκείνη, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο εγώ και η Μισέλ ήμασταν υπό έλεγχο και σε αυτό το παράξενο περιβάλλον, αλλά ότι μεγαλώναμε τις κόρες μας σε μια κατάσταση που απλά δεν ήταν φυσιολογική».

Είπε ότι τα πράγματα βελτιώθηκαν τρομερά μόλις τελείωσε η προεδρία του και είχαν περισσότερο χρόνο και χώρο για να συνδεθούν ως ζευγάρι. «Επιτρέψτε μου να πω μόνο αυτό: σίγουρα βοήθησε να είμαι έξω από τον Λευκό Οίκο. Και να έχω λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της», σημείωσε.