ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Ο Ομπάμα αυτοσαρκάζεται για το ντιμπέιτ

Βίντεο: Ο Ομπάμα αυτοσαρκάζεται για το ντιμπέιτ

«Τριάντα μέρες μέχρι τη νίκη» ονομάστηκε το διήμερο εκδηλώσεων υποστήριξης και συγκέντρωσης δωρεών για την εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί διάσημοι, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Τζον Μπον Τζόβ, η Κέιτι Πέρι, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Στίβι Γουόντερ και το συγκρότημα «Earth Wind and Fire».

Ανοίγοντας τις εκδηλώσεις, ο Ομπάμα αυτοσαρκάστηκε για τη μη ικανοποιητική επίδοσή του στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Μιτ Ρόμνεϊ. «Όλοι εδώ είναι απίστευτοι επαγγελματίες, είναι πολύ καλοί φίλοι και εμφανίζονται κάθε νύχτα άψογοι στη σκηνή. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος προκαλώντας γέλιο και επευφημίες στο κοινό.

«Αν πάμε πίσω το 2008, όλοι θυμούνται τη νίκη και δεν θυμούνται τις...λακκούβες του δρόμου», είπε χαρακτηριστικά. «Τα πράγματα πάντα φαίνονται καλά όταν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, αλλά ενδιάμεσα...κάνουμε κάθε είδους λάθος. Κάνουμε γκάφες. Έκανα γκάφες, αλλά ο αμερικανικός λαός μας έκανε να προχωρήσουμε», κατέληξε ο Ομπάμα, απευθυνόμενος στα περίπου 6.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο Nokia Theater του Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε ο Τζον Μπον Τζόβι και η Κέιτι Πέρι που τραγούδησαν για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Δείτε το βίντεο: