ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Απολυμένος ισλαμιστής αποκεφάλισε πρώην συνάδελφό του! (vid+pics)

ΗΠΑ: Απολυμένος ισλαμιστής αποκεφάλισε πρώην συνάδελφό του! (vid+pics)

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, μετά το φρικιαστικό έγκλημα ενός απολυμένου εργαζομένου σε εργοστάσιο τροφίμων στην Οκλαχόμα.

Ο Alton Nolen, αφού αποκεφάλισε μία πρώην συνάδελφό του, μαχαίρωσε ακόμη μία, πριν τραυματιστεί από τα πυρά του γενικού διευθυντή της Vaughan Foods!

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές, ο 30χρονος άνδρας τον τελευταίο καιρό πίεζε τους συναδέλφους του να ασπαστούν το Ισλάμ, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές αν οι πεποιθήσεις του έχουν κάποια σχέση με την αποτρόπαια πράξη του!

«Έφθασε σε κατάσταση αμόκ. Τράκαρε ένα αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και μετά μπήκε στην αποθήκη. Αφού σκότωσε την 54χρονη Colleen Hufford, την αποκεφάλισε. Αν δεν τον πυροβολούσε ο κ. Mark Vaughn, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, ίσως και να μην τον είχαμε συλλάβει. Είναι ήρωας», επιβεβαίωσε ο Τζέρεμι Λούις, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, η οποία λόγω της φύσης της δολοφονίας, κάλεσε το FBI.

«Αφού απευθύναμε ερωτήσεις σε συναδέλφους του Νόλεν, μάθαμε ότι πρόσφατα προσπάθησε να πείσει πολλούς εργαζομένους να ασπαστούν τη μουσουλμανική θρησκεία», διευκρίνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας της Μουρ.

vcxvxc

Το δεύτερο θύμα του, η 43χρονη Traci Johnson και ο δράστης, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, η διεύθυνση και οι υπάλληλοι της εταιρείας Vaughan Foods, στην οποία εργαζόταν ο Νόλεν, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

«Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και βαθιά θλιμμένοι από τα γεγονότα αυτά», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενώ διευκρινίζεται ότι η εταιρεία θα φροντίσει ώστε να παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη στο προσωπικό της.

Σύμφωνα με το State Department, o Nolen είχε καταδικαστεί το 2011 για κατοχή μαριχουάνας και διακίνηση κοκαΐνης, ενώ κατάφερε να ξεφύγει από το κρατητήριο, αφού επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η τραγωδία αυτή εκτυλίσσεται μετά τους αποκεφαλισμούς υπηκόων χωρών της Δύσης που διέπραξαν τζιχαντιστές μαχητές, ενώ τα βίντεο των αποκεφαλισμών αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, περιλαμβανομένων 3 από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος που δρα στη Συρία και το Ιράκ, και ενός από οργάνωση στην Αλγερία που συνδέεται με το ΙΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Βρετανία ξεκινά αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών

Έτοιμη να μπει στη μάχη κατά των τζιχαντιστών η Τουρκία

Και η Δανία στην επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ