Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η γυναίκα βάζει τα πάντα στο… στόμα της και «τρελαίνει» το διαδίκτυο! (videos)

Newsbomb

Μπορεί για κάποιον, όχι και τόσο πάντως ανεξήγητο λόγο που πηγάζει από την άβυσσο της ανθρώπινης υπόστασης, οτιδήποτε (τουλάχιστον) παράταιρο με τη λογική που εμφανίζεται στο διαδίκτυο να γίνεται viral, ωστόσο εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται κάτι καινούριο (πιο αλλόκοτο από τα άλλα) που επιβεβαιώνει απλά πως δεν υπάρχει ταβάνι! Ή… πάτος, όπως το πάρει κανείς!

Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται η νέα «λατρεία» που ακούει στο όνομα Showry; Ίσως από το γεγονός ότι «Ασιάτες είναι αυτοί. Εδώ πληρώνουν για να δουν άλλους ανθρώπους να τρώνε διαδικτυακά, σε αυτό δεν θα προσφέρουν το κλικ τους;»…

Η καλλιτέχνιδα λοιπόν από τη Νότια Κορέα ανεβάζει παραστάσεις τις που γίνονται ανάρπαστες στα κοινωνικά δίκτυα και στις οποίες κυρίως βάζει διάφορα πράγματα (κοινώς ό,τι της κατέβει) στο στόμα, χορεύοντας παράλληλα αισθησιακά στην κάμερα.

Τα διαφόρων ειδών αντικείμενα, κυρίως τροφές, τα γλύφει, τα δαγκώνει, τα φιλά παθιασμένα και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει με το στόμα της.

Το βίντεο ωστόσο που σπάει όλα τα κοντέρ, είναι ένα στο οποίο η Showry, ντυμένη γοργόνα τη βρίσκει μέσα σε ένα ψυγείο, δοκιμάζοντας διάφορα πλάσματα της θάλασσας, ενώ παράλληλα τραγουδά το «Under The Sea»…

Σε άλλες δε παραστάσεις της μοιράζεται μία πρωτοποριακή συνταγή για πίτσα, ενώ δεν διστάζει να κάνει μπάνιο με κόκα κόλα, αλλά και κέτσαπ.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί ότι η Νοτιοκορεάτισα δηλώνει φεμινίστρια κωμικός, η οποία διακωμωδεί τη σειρά Muk-Bang (βίντεο στα οποία ελκυστικές γυναίκες καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες φαγητού on camera), που επίσης έχει κάνει πάταγο στην Ασία.