ΚΥΠΡΟΣ

«Δρόμος των αστέρων» στη Λεμεσό

«Δρόμος των αστέρων» στη Λεμεσό

H οδός Δημητρίου Μητροπούλου, που εκτείνεται από τον χώρο του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, μέχρι το Θέατρο Ένα, (Β' Δημοτική Αγορά), έχει επιλεγεί με την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, να γίνει ο «δρόμος των αστέρων».

Όπως είναι γνωστό η εισηγήτρια ρωσική εταιρεία «Cyprus Walk of Fame», εκδήλωσε πριν από ένα χρόνο την ετοιμότητά της να δημιουργήσει τον λεμεσιανό «Δρόμο των αστέρων» στην παλιά πόλη.

Σύμφωνα με την καθημερινή, ο Δήμος Λεμεσού δεν θα επωμισθεί οποιοδήποτε κόστος, παρατήρησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, τουναντίον θα επωφεληθεί της προσφοράς της ρωσικής εταιρείας, δίνοντας και μ' αυτή την καινοτόμο προσθήκη ώθηση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Η βάση-έμβλημα, μέσα στην οποία θα αφήνουν το «αποτύπωμά» τους οι επώνυμοι, κύπριοι ή ξένοι, είναι ένα αστέρι που σχεδίασε ο Ρώσος Anton Shappo κι επιλέγηκε, από την οργανωτική επιτροπή του Cyprus Walk Of Fame, μετά την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού.

Οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο μήνα, με την άφιξη στη Λεμεσό των εκπροσώπων της ρωσικής εταιρείας, για να δοθεί ώθηση στην υλοποίηση του έργου. Από ειδική Επιτροπή, θα αποφασίζεται για τους άξιους που θα υπογράφουν στο «δρόμο των αστέρων» και θα πιστοποιούν μ' αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, το πέρασμά τους από την Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης:

Έρογλου: Οι Ελληνοκύπριοι παίζουν με το χρόνο