MEDIA

The Bachelor: O Παππάς γνώρισε τα «πεθερικά» - Ποια κοπέλα δεν πήρε τελικά τριαντάφυλλο

The Bachelor
The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς συνάντησε τους γονείς των τεσσάρων κοριτσιών και μετά πήρε την απόφασή του
ALPHA

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς συνάντησε τους γονείς των τεσσάρων κοριτσιών και μετά πήρε την απόφασή του

Τους γονείς και άλλους συγγενείς των τεσσάρων κοριτσιών που είχαν απομείνει στο The Bachelor συνάντησε στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Αλέξης Παππάς περνώντας από κόσκινο καθώς εκείνοι ήταν επιφυλακτικοί και δεν ήθελαν να ακούσουν άλλα λόγια αλλά να δούνε πράξεις.

Ο πρώτος ήταν ο Ζέλικ, ο αδερφός της Ιζαμπέλα, ο οποίος μπήκε… δυναμικά και την είπε στον Αλέξη για τη χαλαρή χειραψία που του έκανε.

Η Αθηνά ζήτησε να μάθει από τον Αλέξη ποια είναι η επικοινωνία τους με τη φίλη της Αθηνά ΝΥ αλλά η απάντηση που πήρε δεν την άφησε ικανοποιημένη.

Ο μπαμπάς της Γιώτας, έφερε ένα δώρο στον Bachelor κι εκείνος τον ευχαρίστησε από καρδιάς. Στη συνέχεια, ρώτησε τον Αλέξη αν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα με την κόρη του.

Η Άννα πήρε σειρά για τη γνωριμία της μητέρας της με τον γοητευτικό εργένη κι εκείνος, μαζί με την αγαπημένη του, έστρωσαν το τραπέζι για να την υποδεχτούν. «Λόγια, λόγια, πολλά λόγια. Εγώ πράξεις θέλω. Μιλάει πάρα πολύ και μιλάει με σιγουριά, αλλά εγώ σιγουριά δεν βλέπω», σχολίασε η μητέρα από την Κύπρο.

Ακολούθησε το coctail party που ξεκίνησε με τετ α τετ ανάμεσα στα κορίτσια, με τη Γιώτα να είναι η πρώτη που βρέθηκε με τον Αλέξη και την Αθηνά να ακολουθεί.
«Η κοπέλα που θα αποχωρήσει απόψε, θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμένα», είπε ο Αλέξης Παππάς και έδωσε το πρώτο τριαντάφυλλο στην Άννα, η οποία του αφιέρωσε ένα τριαντάφυλλο. Επόμενη κοπέλα που πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Αθηνά NY. Στο τέλος, ανάμεσα σε Ιζαμπέλα και Γιώτα, ο Αλέξης Παππάς έδωσε το τριαντάφυλλο στη δεύτερη, με την Ιζαμπέλα να αποχαιρετά.

Η ίδια δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Ανατροπή – Μπαίνει σφήνα ο Ανδρουλάκης σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία για Χριστούγεννα και Όμικρον – Τι εξετάζεται αν επιδεινωθεί η κατάσταση

Κακοκαιρία: Διαδοχικές οι ψυχρές εισβολές – Χωρισμένη στα δύο η Ελλάδα – Πού θα πέσουν χιόνια

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια