MEDIA

Φως στο Τούνελ: Η εξαφάνιση του Θύμιου και το τρέιλερ της εκπομπής (vid)

Φως στο Τούνελ: Η εξαφάνιση του Θύμιου και το τρέιλερ της εκπομπής
Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου
patrisnews

Το «Φως στο τούνελ» επιστρέφει την Παρασκευή 20 Μαΐου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά από την Αγία Βαρβάρα του Πύργου Ηλείας που συνεχίζει να αγνοείται.

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και το πιθανότερο είναι ότι αιτία είναι το άγριο bullying που δεχόταν από συγχωριανούς του που δρούσαν σαν αγέλη. Παρότι έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα από την Πάτρα.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

«Θα ήθελα πιο πολύ να βρεθεί κάποιος γιατρός, ας με πάρει ένα τηλέφωνο, να κανονίσουμε, να πάμε να με δει, να δούμε τι μπορώ να κάνω», είχε δηλώσει σε τοπικό κανάλι.

Στο τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ βλέπουμε πλάνα από τον Θύμιο και στιγμιότυπο από τα βεγγαλικά που του πέταξαν.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Ξεσπούν οι κάτοικοι για τα άτομα που βασάνισαν το Θύμιο - Φόβοι για τη ζωή του