MEDIA

«Παγιδευμένοι» Spoiler: Ο Άγγελος συμμαχεί με την Κλειώ

«Παγιδευμένοι» Spoiler: Ο Άγγελος συμμαχεί με την Κλειώ

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έρχεται τη νέα εβδομάδα με δύο επεισόδια (Δευτέρα και Τρίτη) που θα «παγιδέψουν» τους τηλεθεατές με τις αναπάντεχες εξελίξεις.

Η απόφαση της Αννας να κρατήσει απόσταση από τον Δημήτρη αποδεικνύεται
επώδυνη και για τους δυο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να
καταλάβει τη συμπεριφορά της Αννας για μία ακόμα φορά.

Η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη. Η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μία σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους.

Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του θα είναι ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και πώς θα επηρεάσει τη ζωή όλων;

Οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο. Συνεργάζεται ο Σταύρος με τον Αλέκο Χατζή; Η Ειρήνη, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον δολοφόνο της Μυρτώς, θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αννα. Θα δεχθεί η Αννα τη συγγνώμη της;

Η Αννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μία νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους είναι αντικρουόμενες. Πώς θα αντιμετωπίσουν αυτήν τη νέα κατάσταση οι δυο τους; Το μυστικό του Σταύρου, που έχει να κάνει με το που βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς, αποκαλύπτεται. Τι έκρυβε τόσο καιρό; Πώς θα αντιδράσει η Αννα όταν το μάθει; Η Αστυνομία βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά.

Οταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός. Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Αννας και του Δημήτρη. Πώς θα αντιδράσει; Το σχέδιο του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους.