MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον της Μυρτάλης – Καταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον της Μυρτάλης – Καταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων

Η Μυρτάλη είναι από τους βασικούς ρόλους στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που την είδαμε να αλλάζει χαρακτήρα στον φετινό δεύτερο κύκλο και να «μεταμορφώνεται» σε ένα κορίτσι δύστροπο, ματαιόδοξο και αλαζονικό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το μέλλον της, καθώς όπως φαίνεται θα μείνει μόνη της και χωρίς χρήματα.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία επεισόδια, την έχουμε δει να έρχεται κοντά με τον Δημοσθένη χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τα αληθινά του κίνητρα. Ο τελευταίος σκοπεύει να την καταστρέψει, θέλοντας να της πάρει την περιουσία και να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο ζημιά και στους υπόλοιπους Βρεττάκους.

Η ίδια δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις και θεωρεί πως πράγματι ο Δημοσθένης θέλει να συμμαχήσει μαζί της. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, την πείθει να κάνουν μία ανίερη συμμαχία. Η νεαρή Βρεττάκου αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, παίρνοντας ένα υπέρογκο από τον Δημοσθένη, ως δανεικά.

Έτσι, η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της, αν και στην αρχή δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά, αργότερα εκνευρίζεται. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά.

Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει τελικά τα χρήματα. Ο Δημοσθένης, όντας σίγουρος, στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας.

Ο Ισίδωρος θα προσπαθήσει να την αιφνιδιάσει παίρνοντας περισσότερες μετοχές και θα τα καταφέρει περίφημα, την ίδια στιγμή που η Μυρτάλη δεν θα μπορεί να ξεχρεώσει τον Δημοσθένη. Έτσι, μένει όχι μόνο χωρίς λεφτά αλλά και μόνη της-χωρίς φίλους. Μόνο στήριγμα ο Αλέξης, που την αγαπά παράφορα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube