MEDIA

Σασμός Spoiler: Νέος πόλεμος για τα μάτια της Αργυρώς – Ξανά μαζί με Αστέρη

Σασμός Spoiler: Νέος πόλεμος για τα μάτια της Αργυρώς – Ξανά μαζί με Αστέρη
Ο Σασμός έρχεται, την ερχόμενη εβδομάδα, με μεγάλες αποκαλύψεις.

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», θα «κλείσει» την εβδομάδα του απόψε. Από Δευτέρα θα επιστρέψει με πέντε επεισόδια-φωτιά.

Δευτέρα 30/01: Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του πυκνώνουν. Ο Μανώλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του τον λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει. Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

Τρίτη 31/01: Μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη, η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού, ενώ ο Νικηφόρος και ο Μανώλης ξεκινούν τα θερμοκήπια ψυχραμένοι. Η Αργυρώ προσπαθεί να αποφύγει τον Αστέρη, αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει τον Μαθιό με τον Ευθύμη.

Τετάρτη 01/02: Η αλήθεια για τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι πια στο φως. Ο Παύλος, αυτήν τη φορά, δεν θα κάνει πίσω. Η βεντέτα… ξαναρχίζει. Ολο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανώλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όριά της στη σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης και ο Πάνος παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Πέμπτη 02/02: Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο.

Παρασκευή 03/02: Η Ανω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανώλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στον Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.