MEDIA

Survivor All Star: Τα «καρφιά» της Μαριαλένας για τον Γκότση - «Πέφτουν οι μάσκες»

Survivor All Star: Τα «καρφιά» της Μαριαλένας για τον Γκότση - «Πέφτουν οι μάσκες»
Glomex

Ενοχλημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την ψήφο του συμπαίκτη της Ηλία Γκότση. Έρχονται εξελίξεις στο Survivor All Star.

Την δυσαρέσκειά της για την ψήφο του συμπαίκτη της Ηλία Γκότση εξέφρασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θεώρησε άδικο ότι ψηφίστηκε και παραλίγο να βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Όπως δήλωσε on camera η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Γκότσης την ψήφισε ενώ της έλεγε πόσο την πιστεύει, ενώ τόνισε ότι «πέφτουν οι μάσκες».

«Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του. Ματσάρει τους πιο κάτω αγωνιστικά παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι με το που μπαίνουμε στην καλύβα παίρνει το λόγο γιατί θέλει να φαίνεται», είπε.

Μάλιστα για τις ψήφους που συγκέντρωσε από την ομάδα της ανέφερε: «Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει μια κούφια ψήφο.»

Τέλος, η Μαριαλένα είπε ότι ο Γκότσης την ψήφισε γιατί «ήθελε να φανεί ότι είναι το καλό παιδί που δίνει ευκαιρίες δίνοντας μια φίλη, έτσι νόμιζα τουλάχιστον, στον τάκο. Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στεναχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του», δήλωσε.