MEDIA

Ο Γιατρός: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του ALPHA 

Ο Γιατρός: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του ALPHA 

 Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έρχεται σε έναν ρόλο έκπληξη 

Η εβδομάδα, που ξεκίνησε σήμερα, έχει έντονο το στίγμα της μυθοπλασίας. Η μία σέρα μετά την άλλη θα βγαίνουν στον αέρα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Το βλέμμα είναι στραμμένο στον ALPHA, ενώ μία από τις παραγωγές που θα απασχολήσει είναι ο γιατρός.

Η δραματική σειρά θα κάνει πρώτη επίσημη την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, στις 22.40, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, το σίριαλ εστιάζει σε έναν γιατρό που έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί. Το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος όπου νιώθει αληθινά σαν στο σπίτι του—και όπου πρέπει να ξαναφτιάξει τη δική του ζωή ως ασθενής, σύζυγος, πατέρας και τελικά ως γιατρός.

Παράλληλα, κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αποτελεί μια άμεση ή έμμεση αφορμή για να αναδυθούν κομμάτια μνήμης του Ανδρέα αλλά και μυστικά και πληγές όλων των υπόλοιπων μελών της ομάδας για να αποδειχθεί ότι όλοι, τελικά, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν και να συμφιλιωθούν με τις δικές τους απώλειες και τραύματα.

Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Εφη Κάντζα, συμπληρώνουν το καστ ενώ σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.