MEDIA

ALPHA: Η νέα σειρά που «μαγειρεύεται» - Ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει

ALPHA: Η νέα σειρά που «μαγειρεύεται» - Ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει

Στον ALPHA δουλεύουν ήδη για το δεύτερο μισό της σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς

Είναι μία χρονιά με θετικό πρόσημο για τον ALPHA, καθώς αρκετές από τις εκπομπές και τις σειρές του «πιάνουν» κορυφή και σημειώνουν υψηλά ποσοστά. Έτσι, τα στελέχη έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και φτιάχνουν το πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Με τη φιλοσοφία ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, οι ιθύνοντες θα συνεχίσουν να επενδύουν στη μυθοπλασία και στις φιλόδοξες παραγωγές. Όπως έχει αποφασισθεί, μετά το τέλος του σίριαλ «Ο Γιατρός», που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, θα βγει στον αέρα μία νέα σειρά με τίτλο «Σκαραβαίος» στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Maestro», για να ενσαρκώσει έναν αστυνομικό. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, Σταύρος Στάγκος ενώ στους βασικούς ρόλους αναμένεται να βρεθούν και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Νικολέττα Καρρά.

«Σασμός», «Ο Παράδεισος των Κυριών», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το Προξενιό της Ιουλίας», συνεχίζουν ακάθεκτα και το 2024 κρατώντας παρέα στους τηλεθεατές της βραδινής ζώνης.