MEDIA

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ λυγίζει μπροστά στον Αντρέι – Μια αναπάντεχη αποκάλυψη θα τα γκρεμίσει όλα

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ λυγίζει μπροστά στον Αντρέι – Μια αναπάντεχη αποκάλυψη θα τα γκρεμίσει όλα

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα, καθώς μια αποκάλυψη θα συνταράξει συθέμελα τον πύργο.

Εξελίξεις έρχονται στην τηλεοπτική σειρά «Μάγισσα» καθώς τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αντρέι, καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις της Θεοφανώς, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους.

Ένας παράνομος δεσμός θα ξεκινήσει στον πύργο των Γερακάρηδων, ενώ ο Μάρκος με τη Δαμιανή συγκρούονται για τη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ κι ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα, καθώς μια αποκάλυψη θα συνταράξει συθέμελα τον πύργο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Η Μάγισσα» είδαμε πως: Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς κι ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα.

Ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Ο Κανέλλος θα μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου, αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν.