MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για το 2023

Ο παράδεισος των κυριών: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για το 2023

Η σειρά του ALPHA θα αποχαιρετίσει για λίγο το κοινό…

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού για τα μέσα Ιανουαρίου 2024. Σε αυτή την τελευταία εβδομάδα, το σίριαλ του ALPHA επιφυλάσσει καθηλωτικές σκηνές.

Ο Ντίνος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με τα νέα δεδομένα. Προσπαθεί να βρει συμπαράσταση και βοήθεια από κάπου, όμως είναι πολύ μόνος του, καθώς κανένας δεν τον βοηθά να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Σίμος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του. Με τον έναν τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και είναι ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσονται… Πλέον εστιάζει σ’ αυτόν που φοβάται ότι μπορεί να του κάνει πιο άμεσα κακό... Η Μιράντα φαίνεται να επιμένει στην απόφασή της, όσο κι αν η Αμαλία την παρακαλά για το αντίθετο… Όμως, μία ακόμη κίνηση που θέλει να κάνει φέρνει την Αμαλία σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι όπου μένουν με τον Ντίνο να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Εκεί, όμως, θα συναντήσει κάποιον που θα κάνει τα πάντα για να τη μεταπείσει… Ο Πάρης, χαρούμενος, ετοιμάζεται να πουλήσει το πρώτο του διαμέρισμα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Πίσω από το πρόσωπο της υποτιθέμενης αγοράστριας κρύβεται μια πληρωμένη ηθοποιός που βοηθάει να τον μπλέξουν ανεπανόρθωτα… Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Ολγα κάτι, σε σχέση με το κοντινό παρελθόν του Αποστόλη, που την κάνει έξαλλη για άλλη μία φορά και αποφασίζει να τον επισκεφθεί στο κρατητήριο. Η Μιράντα ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν, κρυφά από όλους, για να του ζητήσει μια χάρη.

Παραμονή Χριστουγέννων στο λαμπερό πολυκατάστημα και όλοι έχουν τους λόγους τους να είναι μελαγχολικοί. Πολλοί στερούνται τους αγαπημένους τους, αλλά έχουν παρηγοριά την οικογένεια του «Παραδείσου». Η Νέλλη ολοκληρώνει το σχέδιο του Σίμου και ο Πάρης συλλαμβάνεται. Η Γεωργία ενημερώνει ότι θα επιστρέψει σύντομα στη θέση της στον «Παράδεισο» και αυτό σημαίνει ότι μία από τις νέες πωλήτριες, η Στέλλα ή η Ευδοξία, θα πρέπει να φύγει. Τι θα σκαρφιστεί η Στέλλα για να εξασφαλίσει τη θέση της στον «Παράδεισο»; Η Νικολέττα κατηγορεί τη Μιράντα για την απόφασή της να μην προχωρήσει στην επέμβαση και εύχεται να μην την είχε γνωρίσει ποτέ. Η Μιράντα νιώθει ενοχές και αποφασίζει, τελικά, να κάνει το δώρο ζωής στη Νικολέττα. Μία κίνηση, όμως, του Φώτη έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.