MEDIA

Η Γη της Ελιάς (23/1): Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο την παράνομη σχέση Χρήστου - Αριάδνης

Η Γη της Ελιάς (23/1): Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο την παράνομη σχέση Χρήστου - Αριάδνης

Τρυφερές στιγμές αλλά και οργισμένες αντιδράσεις, αγωνία και αποκαλύψεις στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η Γη της Ελιάς δεν σταματά να εκπλήσσει τους τηλεθεατές σε κάθε της επεισόδιο. Απόψε στις 21:00 αποκαλύψεις έρχονται στο φως και προκαλούν αναστάτωση.

Ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό, και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα.

Η Αριάδνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά. Ο Τάσος, ο φούρναρης, μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή.

Η Ανωτέρα καλεί τη Δήμητρα κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος. Ο Στάθης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του ελπίζοντας πως η αντίδρασή της θα είναι καλή.

Μετά από πολλή σκέψη, ο Αποστόλης μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κι αυτός γίνεται έξαλλος. Ο Τζον κάνει μια συζήτηση με την Αθηνά.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο: