ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μηχανισμός «ΣΥΝ-Εργασία»: Συνεχίζονται οι δηλώσεις στο ΕΡΓΑΝΗ για Mάρτιο και Απρίλιο

Μηχανισμός «ΣΥΝ-Εργασία»: Συνεχίζονται οι δηλώσεις στο ΕΡΓΑΝΗ για Mάρτιο και Απρίλιο

ΣΥΝ-Εργασία: Έως πότε μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι εργοδότες για Mάρτιο και Απρίλιο. 

Από σήμερα χθες Τρίτη (06/04) και έως τις 30 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για όσους εργοδότες - επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-Εργασία» για τον Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης: Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται οι αναστολές Μαρτίου - Ανοίγει η πλατφόρμα για ειδικές κατηγορίες

Σε συνέχεια της παράτασης του χρονικού διαστήματος εφαρμογής του μηχανισμού Συν-Εργασία για έως και Ιούνιο 2021, οι επιχειρήσεις - εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό για τον Απρίλιο (Α’ Φάση) μπορούν να υποβάλουν έως τις 30 Απριλίου 2021 «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «Συν-Εργασία» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «Συν-Εργασία» (Α΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός.

Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον μηχανισμό, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΑΠΟ 6/4/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/4/2021

Επισημαίνεται ότι ο προβλεπόμενος έλεγχος για την πλήρωση των οικονομικών κριτηρίων από την ΑΑΔΕ, τα οποία θα καθοριστούν στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα πραγματοποιηθεί μετά την έκδοση αυτής.

Επίσης, είναι δυνατή η διαδικασία των ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό - Α’ ΦΑΣΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «Συν-Εργασία» (Β΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «Συν-Εργασία» (Β΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τον μήνα Μάρτιο 2021, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ: ΑΠΟ 6/4/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 12/4/2021

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας στο Newsbomb.gr: Συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελική υγειονομική νίκη