ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Obradovic - Ιτούδης: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές

Obradovic - Ιτούδης: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές

OZeljkoObradovic, προσκεκλημένος του LinkageNetwork, απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων σε μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα «Ηγεσία: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές».

Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Κολλεγίου Αθηνών

«Η πρόταση του Linkage Networkνα απευθυνθώ σε στελέχη επιχειρήσεων για θέματα ηγεσίας είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα. Στις 13 Ιουνίου στο Κολλέγιο Αθηνών θα μεταφράσουμε τις εμπειρίες μας από τον χώρο του basket στο χώρο των business και θα μιλήσουμε για δυνατές ομάδες και ξεχωριστούς πρωταθλητές. Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή και ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτό το νέο ρόλο.» Αυτά δήλωσε ο Zeljko Obradovic εν όψει της ομιλίας του με θέμα ‘Ηγεσία: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές’ όπου μαζί με τον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη, θα προσαρμόσουν τις αθλητικές τους γνώσεις στις αρχές του management. Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε χαρακτηριστικά: «Με τιμά η πρόσκληση του Linkage Network και πιστεύω ότι θα έχουμε μια διαφορετική, συναρπαστική συζήτηση. Τα στελέχη επιχειρήσεων αλλά και όποιος ενδιαφέρεται για θέματα ηγεσίας, είναι σίγουρο ότι θα αποκομίσουν μια νέα εμπειρία και θα εκτεθούν σε γνώσεις και απόψεις που έχουν αποτέλεσμα.»

Παράλληλα, 5 κορυφαίοι CEOs ελληνικών επιχειρήσεων μαζί με τους επικεφαλής της Linkage Greece, Δημήτρη Παπανικητόπουλο (Πρόεδρος Linkage Greece) και Αρτέμη Μυρόπουλο (Managing Director Linkage Greece) θα θέσουν τα δικά τους ερωτήματα για την ηγεσία στους Zeljko Obradovic και Δημήτρη Ιτούδη, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό κι εποικοδομητικό διάλογο.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην PRogressive 210-7247300.