ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβλήθηκε η περιοδεία του στη Κεντρική Μακεδονία - Τι συνέβη στον πρωθυπουργό;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναβλήθηκε η περιοδεία του στη Κεντρική Μακεδονία - Τι συνέβη στον πρωθυπουργό;

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στη βόρεια Ελλάδα με την έξαρση της πανδημίας. 

Λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία αναβάλλεται αφού δεν ήταν δυνατή η πλήρης υλοποίηση του προγράμματος.

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για το προγραμματισμένο σημερινό ταξίδι του πρωθυπουργού προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεντρική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την εξέλιξη της πανδημίας το επόμενο 10ημερο, και είναι αποφασισμένη να λάβει αντίστοιχα μέτρα με αυτά που έχουν επιβληθεί στους τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής (Μάνδρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος) και στην Κοζάνη και σε άλλες περιοχές με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται καθημερινά από τους ειδικούς και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και κατά πόσο θα τηρηθούν τα μέτρα. Οι έλεγχοι τις συγκεκριμένες ημέρες θα είναι εντατικοί έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα σπίτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Παγώνη στο Newsbomb.gr: Δεδομένα τα μέτρα και οι αποστάσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2021