ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω Μέτσοβο, στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις
O Κυριάκος Μητσοτάκης.
Intime news

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι θα περάσει τις γιορτές στην Ήπειρο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Βουλής στη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού έδωσε ευχές στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως σκοπεύει να περάσει τις ημέρες των εορτών στην Ήπειρο. «Θα πάτε στην Πρέβεζα;», τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης, σε μια φράση που ερμηνεύτηκε ως ευθεία αναφορά στην προκήρυξη των εκλογών. Ωστόσο ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως αμέσως μετά τις γιορτές, η Βουλή θα έχει «πολλή δουλειά», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ολοκληρώνεται ακόμα το κοινοβουλευτικό έργο.

Η φράση πάντως για το βουνό θύμισε τα Χριστούγεννα του 2019 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα κλέψει ένα διήμερο για να πάει στο βουνό και να σκεφτεί το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει κοινοβουλευτική δουλειά», είπε ο πρωθυπουργός. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό πού σχεδιάζει να κάνει γιορτές. «Θα πάω στην Ήπειρο», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Βουλή: Μητσοτάκης με food pass και Τσίπρας με κατώτατο μισθό 880

Μητσοτάκης: Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο

Μητσοτάκης: Από τον Φεβρουάριο το 10% των αγορών στα σούπερ μάρκετ