ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Είναι κυρίαρχη τάση ο πολακισμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία: Είναι κυρίαρχη τάση ο πολακισμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία: Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Κυβέρνηση στην αντιπολίτευση

Για «πολακισμό» κατηγόρησε για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακαλέσει δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στα Τέμπη κάνοντας λόγο για «πολιτική τυμβωρυχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών. Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της. Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.