ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, γράφεται το 3ο Μνημόνιο

Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, γράφεται το 3ο Μνημόνιο

Έτσι συμβαίνει συνήθως: όσο τα μίντια και η πολιτική εξουσία προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τόσο κάποια άλλα θέματα εξελίσσονται "εν κρυπτώ" από τα μάτια της κοινής γνώμης.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα με την περίπτωση των συλλήψεων για την Χρυσή Αυγή. Όσο όλο αυτό το σόου από επικοινωνιακής άποψης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μίντια της διαπλοκής, τόσο στο παρασκήνιο το Βερολίνο και το ΔΝΤ προλειαίνουν το έδαφος για τρίτο επαχθές μνημόνιο και νέα μέτρα.

Αυτή η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα ήταν από τις πιο εύκολες: διοτι συμφωνήθηκαν πράγματα μακριά από το άγρυπνο βλέμμα των μίντια, και μακριά από τον έλεγχο της κοινής γνώμης. Ποιος αλήθεια γνωρίζει τι ειπώθηκε γύρω από το δημοσιονομικό κενό ή γύρω από την πιθανότητα να μην επιτευχθεί φέτος πρωτογενές πλεόνασμα;

Εμείς πρώτοι μέσα από το newsbomb προειδοποιήσαμε ότι όλη αυτή η ιστορία με τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών θα γυρίσει μπούμπερανγκ αν ο κόσμος αντιληφθεί ότι η υπόθεση εξελίσσεται με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους ουσίας. Γι' αυτό και θεωρούμε ότι η παράλληλη πραγματικότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά την αγνοεί ο κόσμος, είναι εξίσου σημαντική και ενέχει τον κίνδυνο να βρεθούμε προ απρόοπτων εκπλήξεων.

Η υπόθεση με την Χρυσή Αυγή ήταν ένα πολύ καλό άλλοθι για να ξεχάσουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της προετοιμασίας ενός νέου Μνημονίου για την Ελλάδα. Αυτό προεξοφλείται πλέον ανοιχτά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού, και για το οποίο το ελληνικά μίντια δεν λένε κουβέντα.

Όταν όλη αυτή η ιστορία με τους Χρυσαυγίτες "ξεφουσκώσει" επικοινωνιακά και μιντιακά, να είστε σίγουροι ότι η πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι πολύ σκληρή. Γι' αυτό και πολύ σύντομα το NEWSBOMB θα σας αποκαλύψει όλο το πακέτο της μυστικής συμφωνίας που συνάφθηκε στο παρασκήνιο για το 3ο μνημόνιο για την Ελλάδα...

Σύντομα περισσότερα...

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για τη θεωρία των «δύο άκρων»!

Επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Σαμαράς

Η πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για Μιχαλολιάκο και Λαγό

Η επίθεση στο Πέραμα «δένει» τη Χρυσή Αυγή

Στη φυλακή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής

«Συνελήφθη ψευδόμενος ο Μιχαλολιάκος»

ΤΩΡΑ: Η μεταγωγή του προφυλακιστέου Χρήστου Παππά στη ΓΑΔΑ (vid)

Στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού Μιχαλολιάκος και Λαγός

Στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Χρυσή Αυγή: «Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση του αρχηγού»

Στη φυλακή και ο Γιώργος Πατέλης